Termeni şi Condiţii de Utilizare - Catalog Online - Office Max, Bucuresti
Office Max Jabra Engage

 
↑↓ Coş cumpărături (Gol)

Termeni şi Condiţii de Utilizare

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de utilizare. Firma OFFICE MAX SRL si marca inregistrata OFFICE MAX isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara o notificare prealabila.
 
PRETURI

Preturile sunt stabilite in baza datelor digitale disponibile la momentul afisarii si sunt valabile exclusiv pentru comenzi online si plata in avans la data afisarii. Pentru comanda telefonica, fax, termen de plata client nou preturile se pot modifica.

Preturile afisate includ timbrul verde ENVIRON si NU includ costurile de transport (sub valoarea minima specificata pe site).

 

COMUNICATII ELECTRONICE
 
Atunci cand vizitati magazinul nostru sau cand ne trimiteti un email, inseamna ca Dumneavoastra comunicati cu noi electronic. In acest sens consimtiti:
- sa primiti in acelasi mod de la noi mesajele;
- sa agreati mesajele postate de noi de pe domeniul officemax.ro;
- ca toate intelegerile, mesajele, notele sau alte comunicari pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerintele legale pe care le implica acest tip de comunicare.
 
ACCESUL IN WEBSITE
 
OFFICE MAX SRL va ofera dreptul limitat de a accesa si folosi in scop personal acest website. Limitarea se impune in cazul descarcarii si stocarii (altfel decat in cache) sau modificarii, in intregime sau partial, a continutului acestui website, in situatia in care nu exista un accept scris din partea noastra.
Nu este permisa revanzarea sau folosirea in alt scop decat consumul propriu a entitaii pe care o reprezentati (persoana sau companie) a acestui website, a produselor, categoriilor sau preturilor, partial sau in intregime, fara consimtamantul nostru scris; pentru distributie este necesara incheierea unui contract de distributie.
Acest website, in totalitatea lui sau partial, nu poate fi reprodus, copiat, vandut, revandut, vizitat sau exploatat in vreun alt fel pentru un scop comercial fara consimtamantul nostru scris;
Nu este permisa utilizarea in frame-uri a marcilor, logo-urilor sau altor informatii specifice OFFICE MAX (inclusiv imagini, text, design, formularistica) fara consimtamantul nostru scris;
Nu este permisa utilizarea meta-tagurilor sau a altui text ascuns care sa contina numele OFFICE MAX sau alte marci inregistrate din acest website fara consimtamantul nostru scris;
Este permisa, cu drept de revocare si neexclusiv, crearea hiperlink-urilor catre pagina principala a OFFICE MAX SRL atat timp cat acel link nu denigreaza sau pune intr-o lumina nefavorabila OFFICE MAX SRL, partenerii sai sau produsele incluse in magazin.
 
CONTUL DUMNEAVOASTRA
 
Daca utilizati acest website, sunteti direct raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si parolei contului Dumneavoastra si de restrictionarea accesului la calculatorul Dumneavoastra si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoara sau se va desfasura in cont sub numele de utilizator si parola Dumneavoastra. Magazinul nostru vinde produse care pot fi utilizate si de copii, dar vanzarea poate fi facuta numai catre un adult.
OFFICE MAX SRL isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul website-ului sau a contului Dumneavoastra personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.
 
Limitarea responsabilitatii
 
OFFICE MAX SRL incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret), dar datorita volumului mare de produse aflate in baza noastra de date, OFFICE MAX SRL nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora.
OFFICE MAX SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul informatiilor de pe acest site.
Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele, perifericele achizitionate folosind informatiile acestui site si cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse nu fac obiectul responsabilitatii OFFICE MAX SRL daca nu v-au fost recomandate de angajatii departamentului de vanzari OFFICE MAX.
Toate produsele cumparate de la OFFICE MAX SRL intra sub incidenta unui contract de transport. Aceasta inseamna ca va asumati riscul de pierdere a unor produse dupa livrarea noastra catre transportator.
 
Service-ul si garantia produselor
 
Produsele cumparate folosindu-va de informatiile afisate pe acest site au garantia oferita fiecarui produs in parte, specificata in descriere, oferta sau factura, dupa caz. Fiecare produs care beneficiaza de garantie, va fi insotit de certificat de garantie, va face trimite prin factura la conditiile de garantie disponibile online sau seria si termenul de garantie vor fii specificate pe factura. Termenii de garantie sunt in permanenta disponibili AICI
 
Litigii
 
Litigiile aparute intre utilizatorii acestui site si OFFICE MAX SRL vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane de la sediul furnizorului.
 
IMPRESII, COMENTARII, COMUNICARI DIVERSE
 
Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul lor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, atentand la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuala sau aducand injurii unui tert. De asemenea, nu trebuie sa constituie sau sa contina virusi, campanii politice sau orice forma de spam. OFFICE MAX isi rezerva dreptul (dar nu se obliga) sa elimine sau sa modifice un asemenea tip de continut.
 
DREPTURI DE AUTOR
 
Continutul acestui site - texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date - este proprietatea OFFICE MAX SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul OFFICE MAX SRL a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare.
Continutul acestui website (text, grafica, logo, icons, imagini) sunt proprietatea OFFICE MAX SRL si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.
 
Confidentialitate
 
Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site, respectiv comercializarea de produse si servicii de catre OFFICE MAX SRL si informarea clientilor privind ofertele curente. Informatiile cuprinse in formularul de creare cont sunt necesare pentru facturare, livrare si accesarea de catre utilizator a unor optiuni. OFFICE MAX SRL nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane fara acordul dumneavoastra explicit, exceptie cazurile legal reglementate.

 

SAL SAL
Copyright © 2007-2024 OFFICE MAX SRL