Surface - Catalog Online - Office Max, Bucuresti
Office Max Jabra Engage

 
↑↓ Coş cumpărături (Gol)

Surface

Lucrand de la distanta cu Microsoft Surface for Business

De la biroul de acasă până la masa de bucătărie sau chiar si canapeaua din sufragerie, Surface oferă puterea de a face acest lucru, ecrane tactile de înaltă rezoluție și Dolby Audio pentru muzică și spectacole, camere HD pentru a rămâne în contact și sistemul de operare Windows pe care îl cunoașteți.

 

Familia Microsoft Surface for Business:

Surface GO 3

Cel mai mic sistem tip laptop și tabletă de uz profesional din gama noastră vă ajută să realizați rapid activități cu intrare tactilă și cu creionul digital, având o durată de viață a bateriei care permite angajaților să lucreze întreaga zi, indiferent unde se află.

Surface PRO 9

Explorați specificațiile tehnice care permit o flexibilitate reală, cu portabilitatea unei tablete și performanțele unui laptop — totul pe un ecran tactil de 13 inchi conceput pentru creion.

Surface Laptop 5

Explorați specificațiile tehnice care permit performanțe ultrarapide, portabilitate de invidiat, o cameră îmbunătățită și securitate încorporată, pentru a lăsa o impresie de durată.

Surface Laptop Studio

Faceți multitasking fără probleme, lucrați în ce mod doriți și faceți față fluxurilor de lucru ridicate cu procesoare de mare viteză, placă grafică extrem de rapidă din gama pentru întreprinderi și soluții de stocare de nivel profesionist.

Surface Laptop GO 2

Finalizați proiecte bazându-vă pe performanțe de nivel business, colaborați în cadrul unor apeluri video clare și navigați natural și intuitiv pe ecranul tactil de 12,4 inchi. Un laptop pentru utilizarea de zi cu zi, indiferent unde lucrați.

Surface Studio 2+

Studioul creativ. Explorați specificațiile tehnice care permit versatilitate și subțirime, culori briliante și grafică ultrarapidă pe un afișaj tactil uimitor PixelSense™ de 28 de inchi.

Surface Hub 2S (50" si 85")

Construit pentru colaborarea în echipă la locul de muncă modern
Eliminați obstacolele din calea echipelor hibride, astfel încât să iasă la iveală vocile, fețele și ideile tuturor. Surface Hub 2S este o platformă puternică de întâlniri pentru orice echipă, indiferent de locul de întâlnire, care este certificată pentru Microsoft Teams.

De ce sa achizitionati produsele Microsoft Surface prin Office Max?

 • Sunteti pe maini bune!
 • Office Max este partener official Microsoft Surface.
 • Avem personal tehnic calificat pentru probleme sau intrebari.
 • Livrare rapida.
 • Putem accesa si derula pentru dvs preturi special de tipul “global price agreement”.
Contul meu
Certificări
  Jabra Logo
  Fellowes products
  Microsoft Surface
  Xerox Authorized Reseller
  Owl Labs
  HP Partner First Gold
  Epson Reseller
  Canon Reseller
  Brother Reseller
  OKI Partner
SAL SAL
Copyright © 2007-2023 OFFICE MAX SRL